Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Adele (35) už je zřejmě připravená na to mít druhé dítě. Přesně tak se teď ve světě píše o zpěvačce, která se dojetím rozplakala během svého koncertu, když ji jistý pár poprosil, aby odhalila pohlaví jeho miminka.

Takové dojetí asi nikdo nečekal. Během zpěvaččina koncertu v Las Vegas tento víkend splnila Adele velké přání mladých manželů z New Yorku. Ti si v obálce přinesli odpověď na otázku, jestli doma přivítají holčičku, nebo chlapečka. Adele ve vyprodané hale The Colosseum at Caesars Palace souhlasila a nejdříve bylo vše v pořádku. Zpěvačka pronesla pár vtipných slov, prozradila, že nic takového ještě nedělala, otevřela obálku a zjistila, že dítě bude chlapec. Pak ji ale náhle přemohly emoce, Adele se musela odvrátit od publika a vzlykala.

Video sdílel budoucí tatínek.

Video sdílel na své sociální síti nadšený budoucí otec a ihned se stalo virálním. A zahraniční média začala psát o tom, že Adele je určitě již připravená mít dítě se svým snoubencem Richem Paulem. Zpěvačka nedávno sama v legraci řekla, že by v budoucnu mohla rušit koncerty kvůli tomu, že bude mít miminko. Adele už má doma syna Angela, jehož otcem je bývalý manžel Simon Konecki.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám