Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Jiří Krampol (85) opět vyděsil všechny své věrné fanoušky. Oblíbený bavič leží na JIP v pražské Nemocnici Na Františku. Naštěstí se prý ale nejedná o nic vážného a jedná se spíše o preventivní opatření.

Krampol má od dětství problémy s astmatem, v podzimních a zimních měsících pak trpí na záněty průdušek, což může vést k zápalu plic. Pokud se tedy necítí dobře, v nemocnici si ho raději nechají, ač by on sám nejraději zůstal doma.

Podle Blesku měli v nemocnici podezření na zápal plic, což se nepotvrdilo. Jiří se nyní podle informací Super.cz cítí mnohem lépe, přijímá návštěvy a je v dobrém rozmaru. Krampol už před časem své pobyty v nemocnici bagatelizoval.

„Stále ze mě někdo dělá nějakého mrzáka. Já měl třeba představení v Divadle Broadway a ráno vyšlo, že ležím v nemocnici. To jsou kraviny. Já kdykoliv jdu na František na kontrolu, tak se dočtu, že jsem v nemocnici, jde mi to na nervy,“ svěřil Super.cz.

Krampol miluje společnost a stále je aktivní i pracovně. „Přečte si to nějaký kulturní pracovník na venkově, kam jezdím na zájezdy, řekne si, že jsem už odepsaný a mám po kšeftu,“ lamentoval Krampol nad tím, jak se pořád píše o tom, když je v nemocnici. Pořád je ale velmi populární, a tak se nemůže divit tomu, že o něj fanoušci mají strach a zajímá je jeho zdravotní stav.

Reklama

Další články

Načítám