Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože 85. narozeniny bude mít Jiří Krampol (85) až v červenci, s oslavami půlkulatin začal už nyní. Pro své fanoušky si herec a bavič připravil hudební představení Život je sranda v Divadle Broadway, kde nechyběla řada známých gratulantů.

V hledišti usedla mimo jiné také dětská herecká hvězda Monika Foris Kvasničková, kterou si všichni dobře pamatují ze seriálu My všichni školou povinní. S Jiřím Krampolem ji pojí velké celoživotní přátelství, před lety byli milenci.

V té době bylo herci již jednapadesát let a Monice teprve sedmnáct. Vztah sice dlouho nevydržel, ale dodnes jsou přáteli. „Monika je bezvadná, chytrá holka. Akorát je škoda, že nechala herectví, protože to byl největší talent,“ řekl Super.cz Jiří Krampol, který byl ze setkání s někdejší dětskou hvězdou nadšený.

„Stejně se znovu a znovu budu chlámat jeho vtipům. Sandra Pogodová mu to krásně moderovala,“ svěřila se Kvasničková, která si celý večer užívala v doprovodu svého manžela, se kterým vychovává dva syny. Její první manžel byl o 20 let starší a skončil kvůli drogám ve vězení v Indii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám