Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec a bavič Jiří Krampol (85) už řadu let řeší problémy s dýcháním. Sem tam proto skončí v nemocnici, kde ho pokaždé dají opět do kupy. On sám své zdravotní problémy zlehčuje a ujišťuje své fanoušky, že na tom není tak zle, jak může na první pohled vypadat.

Stále ze mě někdo dělá nějakého mrzáka. Já měl třeba představení v Divadle Broadway a ráno vyšlo, že ležím v nemocnici. To jsou kraviny. Já kdykoliv jdu Na František na kontrolu, tak se dočtu, že jsem v nemocnici a je u toho pět let stará fotka a jde mi to na nervy,“ svěřil se herec Super.cz.

Tyto fámy totiž herce poškozují i ekonomicky. „Přečte si to nějaký kulturní pracovník na venkově, kam jezdím na zájezdy, tak si řekne, že jsem už odepsaný a mám po kšeftu. Takže toto mi jde strašným způsobem na nervy,“ dodal herec, který přiznal, že díky tomu, že byl v zimě čtyři dny v nemocnici, se mu zatím dýchá stále dobře.

My si s hercem povídali na křtu obrazů výtvarníka Romana Řeháka. Na tuto akci Jiří Krampol dorazil s trekovými holemi. „Ony odvádějí třicet procent váhy, takže noha bolí míň, proto to nosím. A nosím je také proto, abych vypadal jako turista, a ne jako invalida,“ dodal se smíchem oblíbený herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám