Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve čtvrtek proběhlo vyhlášení ankety Zlatá hokejka, tedy ocenění pro nejlepší české hráče. Zvítězil David Pastrňák, který se však akce osobně nezúčastnil. S partnerkou Rebeccou se před pár dny stali rodiči, do rodiny přivítali dcerku, takže zůstali v USA. Fanouškům ale poslal zdravici.

„Moc rád bych byl na vyhlášení v Praze, ale letos mi to nevyšlo. Obrovský dík patří mé mámě, bráchovi a přítelkyni Rebecce, kteří mě podporují každý den. Bez nich bych nebyl tam, kde jsem,“ řekl Pastrňák na videu.

Druhý se umístil Martin Nečas z Caroliny, třetí byl Pastrňákův klubový spoluhráč David Krejčí. Do první pětice se dostali ještě Dominik Kubalík a Roman Červenka (38), v nejlepší desítce figurují ještě Filip Chytil, Tomáš Hertl, Vítek Vaněček, Pavel Zacha a Filip Hronek.

Galavečer se konal v pražském O2 universum, kam sportovce doprovodily jejich krásné polovičky, mj. modelky Veronika Machová (33), jež je manželkou Romana Červenky, a Aneta Netolická, manželka Tomáše Hertla. Jak to hokejovým hvězdám a jejich ženám slušelo, se podívejte ve fotogalerii.

Související témata:
David Krejčí
Dominik Kubalík

Reklama

Další články

Načítám