Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šéfka soutěže Miss Czech Republic Taťána Makarenko (34) řeší vážné osobní problémy. Její manžel, podnikatel Martin Pánek, byl společně s dalšími Čechy zatčen ve Skotsku.

„Mohu potvrdit, že můj manžel byl ve skupině osob, které zadržela skotská policie při nedávném výjezdu na fotbal,“ řekla Super.cz Makarenko.

Pánka prý policie s dalšími muži zadržela po zápase Evropské ligy mezi Glasgow Rangers a pražskou Spartou. Muži čelí podle skotských zdrojů CNN Prima News podezření ze znásilnění.

„Dokud nejsou uvedeni právníci, kteří zadržené zastupují, není možné zjistit nic dalšího,“ citovali skotskou novinářku, která se případem zabývá. Zadržení skupiny českých občanů potvrdila i česká diplomacie s tím, že generální konzulát v Manchesteru je v kontaktu s rodinami zadržených.

Samotná Taťána Makarenko má prý k obvinění svého muže minimum informací. „Žiju v nejistotě a obavách, anglosaské právo je diametrálně odlišné od toho českého, stejně jako postupy skotských úřadů. Informační transparentnost je z mého pohledu velmi nízká, komunikace s manželem je možná jen v minimální míře, sama tak mám bohužel jen minimum informací,“ dodala pro Super.cz Makarenko, která doufá, že se vše vysvětlí.

„Je pro mě nesmírně frustrující, že nedokážeme s právníky získat potřebné informace a že manžel nemá prostor vše vyjasnit, protože jsem přesvědčená, že se jedná o jeden velký omyl. Věřím, že se brzy vše vyjasní a manžel se vrátí zpět do Česka,“ uzavřela. K obvinění ze znásilnění se Makarenko konkrétně nevyjádřila, víc informací prý médiím poskytne až v pondělí. Za podnikatele Martina Pánka se Makarenko provdala letos v srpnu po tříleté známosti.

Reklama

Další články

Načítám