Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prezidentka soutěže Miss Czech Republic Taťána Makarenko (34) prožívá náročné období. Podle informací Super.cz byl její manžel Martin Pánek zatčen. Situace je navíc složitější v tom, že byl zadržen v zahraničí.

„Mohu potvrdit, že můj manžel byl ve skupině osob, které zadržela skotská policie při nedávném výjezdu na fotbal,“ řekla Super.cz Makarenko, která zatím vůbec neví, co se stalo, a má i jako manželka minimum informací o tom, jak na tom její muž je.

„Od té doby žiju v nejistotě a obavách, anglosaské právo je diametrálně odlišné od toho českého, stejně jako postupy skotských úřadů. Informační transparentnost je z mého pohledu velmi nízká, komunikace s manželem je možná jen v minimální míře, sama tak mám bohužel jen minimum informací,“ dodala Makarenko, jež doufá, že se jedná o jedno velké nedorozumění a její manžel bude brzy propuštěn na svobodu.

„Je pro mě nesmírně frustrující, že nedokážeme s právníky získat potřebné informace a že manžel nemá prostor vše vyjasnit, protože jsem přesvědčená, že se jedná o jeden velký omyl. Věřím, že se brzy vše vyjasní a manžel se vrátí zpět do Česka,“ uzavřela Makarenko.

Šéfka Miss Czech Republic se za podnikatele Martina Pánka vdala letos v srpnu po tříleté známosti. Veselka proběhla na golfovém hřišti nedaleko Prahy za účasti 120 hostů.

„Na tento den jsem se velmi těšila, jelikož jsem si vzala úžasného partnera, nejlepšího kamaráda a životního parťáka, který je mi už více než tři roky největší oporou,“ nechala se po svatbě slyšet Makarenko.

Reklama

Další články

Načítám