Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi hosty poslední přehlídky módní návrhářky Zuzany Kubíčkové byla i topmodelka Tereza Maxová (52). V bílých krajkových šatech, které oblékla, vypadala jako křehká víla. Obléknout je ale bylo hodně komplikované, jak Super.cz prozradila.

"Mám šaty právě od Zuzany Kubíčkové, její typická krajka se mi líbí. Modely má krásné. Ale měla jsem velký problém zapnout všechny ty knoflíčky na zádech, takže mi musel pomáhat můj dvanáctiletý syn a jsem zvědavá, kdo mě z toho večer dostane, protože partner není doma," svěřila.

"Pokud jde o šaty, které vlastním, tak jsem velmi praktická, takže si vybírám takové, které jsou jednoduché na cestování i na oblékání a je mi v nich pohodlně," vysvětlovala Tereza, která je velmi spokojená s výsledky každoroční charitativní akce Teribear, kdy se běhu účastnil rekordní počet lidí. "Bylo jich třicet tisíc," upřesnila.

Nyní se Tereza pomalu chystá na podzimní prázdniny, které bude trávit s rodinou v jejich sídle v turecké Kaplankaye, a za sebou má pracovní cestu do Londýna. "Ale snažím se být hodně tady, protože podzim je v Česku krásný," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám