Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak takhle oblečenou jsme ji ještě neviděli, a i její přítel doma se pozastavil, kam se v tomhle chystá. Topmodelka Denisa Dvořáková (34) vyrazila na módní přehlídku návrhářky Zuzany Kubíčkové v naprosto průhledných šatech, pod nimiž bylo zcela vidět spodní krajkové prádlo střižené ovšem ve stylu Bridget Jones.

"Cítím se v tom naprosto krásně a žensky. Jsou to Zuzaniny šaty a jsem ráda, že je mohu vynést. Modely si od ní často půjčuji, naposledy na karlovarském filmovém festivalu," svěřila. "A prádlo je sice pod šaty vidět, ale zároveň nic nepatřičného vidět není. To je právě taková ta ženskost, kterou Zuzana zdůrazňuje," mínila Denisa, s níž jsme v našem videu probrali i to, jaké běžně nosí spodní prádlo a že by na rozdíl od některých kolegyň nikdy nevyrazila bez kalhotek.

Na přehlídku Zuzany Kubíčkové vyrazila i řada dalších známých tváří. Jak se oblékly herečky Anna Fialová a Zuzana Stivínová (50), modelky Martina Šmuková a Natálie Kotková (30) nebo zpěvačka Katarzia, a na ukázku přehlídkových modelů, se podívejte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám