Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na slavnostní finále modelingové soutěže Schwarkopf Elite Model Look dorazila topmodelka Tereza Maxová (52) s částí své rodiny. Do Španělského sálu Pražského hradu ji doprovodil syn Tobias a dcera Mína. Nechyběla ani její neteř Sofie, která už je úspěšnou modelkou.

"Sofie už s Elite vyjela do Koreje, vrátila se po dvou a půl měsících velmi spokojená, už i pracovala, zatímco já si kdysi první dva a půl měsíce ani neškrtla. Až po šesti měsících jsem dělala katalog na pletené svetry pro těhotné ženy," smála se Tereza. Syn Tobias přiletěl ze zahraničních studií v Londýně, protože Tereza den po finále slavila dvaapadesáté narozeniny, jejich plán nám v našem videu prozradila.

Zajímalo nás také, jaký model vlastně Maxová na Pražský hrad zvolila. Překvapivě nešlo o nové šaty, ale o róbu, kterou měla doma v šatníku. "Jsou to mé oblíbené šaty od návrhářky Very Wang, které už jsem oblékla na svatbu prince Harryho," prozradila.

Probrali jsme i její charitativní aktivity. Již 14. září začíná série běhů pro Teribear, jichž se dá účastnit také online prostřednictvím mobilní aplikace. Modelka také o víkendu zahájila výstavu, na níž spolupracovala s fotografem Tomášem Třeštíkem. "Jmenuje se Matky na útěku a jde o osvětu domácího násilí. Je to spojené i se záchodovou kampaní, kdy oběti mají možnost být pryč od toho agresora a opsat si kontakt, kde jim mohou pomoci," upřesnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám