Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Prvním letošním vyřazeným ze Survivoru je zpěvačka Adéla Krejdlová (22), která nezvládla duel s bavičem Mikýřem, ale také se potýkala se zdravotními problémy.

Chybělo však málo a prvním hráčem, který mohl být ze hry venku, je prý Ornella Koktová (31). Té Adéla dle medailonku na první dobrou nesedla. Nakonec však našly společnou řeč.

„Když se na to koukám zpětně, když proběhl ten první rozhovor s ní, tak my jsme si fakt nesedly. Ona je matka tří dětí, podnikatelka, a já takové střívko prostě, nebudeme si lhát, dvaadvacetiletá holčina, kterou momentálně zajímá můj pejsek, přítel a cestování. Neměly jsme toho moc společného,“ řekla Adéla v pořadu Super.cz s tím, že Ornella chtěla druhý den odstoupit.

„Ale postupem času, kdy jí tam nebylo dobře, motala se jí hlava a chtěla jít asi od druhého dne domů, tak se mi hodně otevírala a hodně jsme spolu prokecaly, protože i spala vedle mě. Najednou jsme si toho měly dost co říct, protože se měla komu svěřit. Nechtěla se tam pořád svěřovat lidem okolo a říkat jim, jak chce domů,“ prozradila zpěvačka se slovy, že i držitele individuální imunity požádala, aby ji nominoval do duelu, což jí mohlo zajistit cestu domů.

„V den kmenové rady přišla xkrát za Mikýřem. Říkala: ,Miky, napiš mě, já už tady nechci být, už to ukonči, to moje trápení. Ještě v ten den řekla, že se jde ještě rychle opalovat, aby to stihla, protože dneska jede. A já jsem řekla, že jdu taky, protože dnes také určitě jedu domů,“ podotkla Adéla, která si také myslí, že Ornellin odchod skutečně brzy přijde. Odstoupení hned na začátku hry si pak zřejmě rozmyslela kvůli rodině.

„Myslím si, že to přijde. Z toho, jak jsem ji vnímala a jak na tom byla, tak si možná říkala, že nebude ta první. I na kmenovce jsem se na ni otočila, jestli to jde říct nebo na co ještě čeká…Zpětně řekla, že kvůli své rodině. Já to chápu, asi nechtěla být první a mít na zádech ten terč, že ona jako první vypadla. Mám ho já. Ale myslím si, že to nebude trvat dlouho. Buď se nechá nominovat do duelu, nebo odstoupí sama. Myslím si, že je to pravděpodobné na pětadevadesát procent,“ dodala Adéla Krejdlová, se kterou vyjde v následujících dnech podrobnější povídání o její cestě Survivorem.

Reklama

Další články

Načítám