Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Změny její postavy jsme si všimli už o pár dní dříve, když jsme ji potkali na jiné společenské akci. Až na premiéře muzikálu Bídníci jsme ale měli čas si na toto téma s moderátorkou Janou Adamcovou (52) popovídat.

„Za dva měsíce se mi podařilo zhubnout deset kilo. Bylo to úmyslné, nebojte, nejsem nemocná. Naopak jsem v pořádku víc, než jsem kdy byla. Rozhodla jsem se udělat ve svém životě leccos, mentálně i fyzicky,“ svěřila se Super.cz moderátorka.

A jak na hubnutí šla? „Nikdy jsem nebyla zvyklá jíst obrovské porce, ale teď jsem je ještě zmenšila. Jsou to vlastně spíš takové jednohubky, které si dám každou hodinu. Klidně deset nebo patnáct. Takhle mi to vyhovuje. Ještě bych chtěla tak čtyři nebo pět kilo sundat, abych měla nějakou rezervu,“ prozradila.

Jana se vrátila z cest, byla v Indii. „Byla jsem v ášramu. Bylo to úžasné, a i když to trvalo jen pár dní, mělo to na mě obrovský efekt. Byla to vlastně taková vzdělávací akademie, žádná meditační. Odpovídá mi to na spoustu otázek, na které jsem nemohla najít odpověď. A potom jsem ještě trošku cestovala,“ vyprávěla.

A co vlastně Adamcová dělá? „Pracuji jako asistentka pana poslance Růžičky, rýsují se nějaké nabídky, možná z televize, možná z rádia, něco píšu,“ vypočítala. Moderování jí prý aktuálně nechybí. „Občas moderuji, i když taková pravidelná moderovací práce to není. Jsem ráda za to, co je, a netrápím se tím, co není,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám