Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když spolu procházeli po chodbách Obecního domu, nikdo si nemohl nevšimnout pořádného výškového rozdílu mezi manželi. Ondřej Brzobohatý (41) byl o dvanácticentimetrové podpatky menší než jeho žena Daniela Brzobohatá (45).

„Na společný tanec mám připravené takové mobilní chůdečky, abychom si mohli spolu zatančit,“ smál se v rozhovoru pro Super.cz Ondřej. To, že ho manželka díky podpatkům o tolik převyšuje, mu prý nevadí. „On to naopak vyžaduje,“ potvrdila nám Daniela.

„Mně se to líbí. Já jsem byl vždycky zvyklý na dominantní ženy,“ smál se, že nemá problém ke svojí manželce vzhlížet.

„Vůbec to není o poslušnosti. Ondrovi to nevadí a já si myslím, že ke společenským šatů vyšší podpatek patří. Prostě jsme takhle narostli, tak hrajeme s rozdanými kartami,“ doplnila ho Daniela, která je jinak asi jen o půl centimetru vyšší než manžel.

Ondřej, který v rámci 10. ročníku Česko Slovenského plesu vystupoval, oblékl předpisový smoking, který musí pánové v rámci dress code na takové události nosit. Daniela sáhla po své osvědčené návrhářce Lence Mulabegovič.

„Hlavně jsem vybírala podle toho, aby mi bylo v šatech pohodlně,“ uzavřela. „A já bych chtěl ještě poznamenat, že nemáme stejná psaníčka, ale já mám v ruce iPad,“ dodal ještě k jejich outfitům Ondřej.

Reklama

Další články

Načítám