Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Má za sebou natáčení minisérie Metoda Markovič: Hojer, kde si Adam Mišík (26) zahrál roli jednoho z vyšetřovatelů v případu známého sériového vraha. Teď se bude pro změnu věnovat víc hudební tvorbě. Adam je rád, když je jeho práce pestrá a skýtá mu tak i víc možností výdělku.

„Myslím, že lidé jsou překvapení, že mě v minisérii viděli zase v jiné poloze. To mě těší a právě to mě na herectví baví nejvíc, když můžu být pokaždé někým jiným. To je skvělé,“ míní Adam, kterého jsme mohli vidět v úplně jiné roli například v oceňovaném filmu Banger.

Zda se cítí být víc hercem nebo zpěvákem, nedokáže posoudit. „Je to o tom, že tvořím, ať je to hraní, anebo skládání a pak koncertování. Beru to jakou součásti nádoby dovedností, které mám. Jsem svobodný a nemusím si mezi tím vybírat,“ domnívá se. Jen muzikál, měl hrát v Oknu mé lásky, vzdal, i když právě tam by se daly obě polohy skloubit. „To už je odlišná disciplína a necítím se v ní dobře. Jsou lidi, kteří to dělají líp a v muzikálech hrát nechci,“ připustil.

Od natáčení si teď Adam dává pauzu, víc se věnuje muzice. „Hodně píšu, chystáme se na turné, příští rok bude koncert ve Fóru Karlín,“ vysvětloval. Na koncertech je velmi žádaná píseň „Poch*al“ ze zmíněného Bangeru. „Z toho je hymna, lidi to absolutně milují. Jak říkal už Werich, je to blbý, bude se to líbit. Ale tuhle písničku si nechávám jen na svoje koncerty a šetřím s ní,“ svěřil Mišík, který vystupuje i na různých firemních a soukromých akcích a večírcích.

Také díky tomu si nemusí stěžovat na peníze. „Zdrojů příjmů je dost. Tím, že toho dělám hodně, nejsem vázaný na to, jestli zrovna točím,“ pochvaloval si. Dospěl také k finanční gramotnosti. „Když jsem byl mladší, utratil jsem hodně peněz v hospodě, asi jako každý. Teď už to tak není, s penězi zacházím rozumněji. Mám byt, mám něco nainvestováno. Snažím se myslet dopředu, s důchodem nepočítám. Jsem přesvědčený, že člověk by se měl o sebe postarat sám a na nikoho nespoléhat,“ uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám