Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S Adamem Mišíkem (26) se stále veze role ve filmu Banger, kde ztvárnil Alexe, který by chtěl být známým rapperem. Lidé na sociálních sítích neustále sdílí jednu ze „skladeb“, která ve filmu zazněla. Nejčastěji se tam objevuje právě slovo „ch*aní“, a jak by filmový Alex „všechny p*chcal“.

„Přátelé, absolutní extrém, co se děje v mém životě. Chodí mi zprávy, kde mi lidé nabízí peníze, abych jim poslal hlasovku, že bych je p*chcal,“ svěřil se Adam na sociálních sítích s tím, že jeho pozvánka na koncert v Roxy, kterou spojil právě i s již zmíněnou skladbou, byla pouze vtípkem.

@adammisikofficial

Muj život RN 🌪️😂😂😂

♬ původní zvuk - Bipolar Toler

„Ale vymklo se to kontrole. Vidělo to přes milion lidí a spoustu z nich nevidělo film Banger. Takže si myslí, že reálně já, Adam Mišík, chci všechny na koncertu p*chcat. Jestli jste viděli Banger, tak víte, o co jde. Ale jelikož jsem to slíbil a sliby se mají plnit, tak pokud se ten koncert vyprodá, tak to fakt jednou živě, poprvé a naposledy dám,“ uzavřel s úsměvem. Svojí premiérou ovšem zřejmě nemyslel „ch*aní“, ale právě rapové vystoupení s onou skladbou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám