Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ještě než se na kanálu Voyo objevily první díly true crime minisérie Metoda Markovič, setkali jsme se s jedním z představitelů trojice hlavních vyšetřovatelů. Poprvé si v kriminálce, navíc podle skutečného příběhu masového vraha Ladislava Hojera, zahrál Adam Mišík (26).

„Je to docela temné, ale myslím, že i velmi zajímavé. V nějakých momentech je to i děsivé, když si člověk uvědomí, že všechno, co se tam děje, se doopravdy stalo,“ zmínil k příběhu mladého muže, který nejen znásilňoval a vraždil, ale jedné z obětí odřízl i ňadra a pohlavní orgány, na nichž se nejdřív ukájel a poté si je uvařil.

S Adamem jsme probrali i jeho vlastní strachy a obavy. Přece jen všichni nejsou jen jeho fanoušky. „Vyvarovávám se míst, kde by mohl být nějaký problém. Takže se cítím v bezpečí,“ snaží se podobným situacím předcházet. „Navíc jsou všichni ostří spíš na internetu a v realitě je většina setkání spíš pozitivní,“ míní.

I reakce na sociálních sítích Adam už raději nesleduje. „Snažím se to nečíst, to, co lidé píší, vlastně nechápu. Já třeba v osobním životě, když se mi něco nelíbí nebo mi někdo vadí, tak nemám potřebu se o něm rozepisovat,“ krčil rameny. A co by haterům vzkázal? „Ať jsou v klidu, je to zbytečné,“ uzavřel Mišík.

Reklama

Další články

Načítám