Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásku trendující na internetu určitě už znáte. Její výrazný úsměv i dekolt se objevuje v reklamách, na červeném koberci i ve světoznámých show. Blonďaté Sydney Sweeney se lidé nemohou nabažit. Podívejte se, čím všechny uhranula.

Šestadvacetiletá americká herečka a modelka, celým jménem Sydney Bernice Sweeney, se čím dál tím víc dostává do povědomí diváků po celém světě. Její popularitu podpořil v posledních měsících romantický film S tebou nikdy, kde ztvárnila hlavní ženskou roli. Zahlédnout ji ale můžete i v reklamách mnoha luxusních značek, jako je Armani nebo Ford, nebo v nedávném videoklipu k písni Angry od kapely Rolling Stones.

Půvabná a zapamatovatelná Sydney se na obrazovkách objevuje sice už od roku 2009, ale do hledáčku většiny fotografů ji vymrštila až role Cassie v oceňovaném seriálu Euphoria (2019). Tam hraje po boku jmen jako Zendaya, Eric Dane nebo Jacob Elordi. Seriál si publikum získal pro svou atmosféru, syrovost a silné příběhy, které otevírají důležitá témata. Třetí řadu, která by měla v letošním roce vycházet, fanoušci nedočkavě vyhlížejí.

V nedávném čísle časopisu Glamour se Sydney svěřila, že miluje svou postavu, přestože tomu tak vždy nebylo: „Když jsem byla na střední škole, cítila jsem se nepříjemně kvůli tomu, jak velká mám prsa. Říkala jsem, že až mi bude 18, nechám si udělat plastiku, aby byla menší.“

Nápad jí nakonec vymluvila její máma Lisa Sweeney a Sydney je jí za to zpětně velmi vděčná. Nyní chce apelovat na mladší dívky, aby byly rády za svá těla a milovaly je za každou cenu. Učení sebelásky doprovází motivačními slovy: „Tělo každého z nás je krásné. Chlubte se tím, co máte. Vlastněte to. Milujte se.“

Sydney na diváky zapůsobila už i svými předchozími rolemi v seriálech Příběh služebnice, Bílý lotus, Everything sucks! nebo Ostré předměty. Jak sama tvrdí, na každou roli se svědomitě připravuje, píše si poznámky a zkoumá do detailu každý charakter.

V letošním roce se kromě seriálu Euphoria objeví také v hlavní roli hororu Neposkvrněná. Ten vstoupí do kin už 21. března. V únoru se objevila ve filmu Madam Web, na jehož premiéře se ukázala v nádherných pavučinových šatech. Nová Marvelovka se sice zdá být propadák, jeho příběh je dle diváků nudný a pomalý, ale díky Sydney, která v ní ztvárnila jednu z vedlejších rolí, je alespoň pár ze 116 minut utrpení na co koukat.

Na Instagramu Sydney sleduje už více než 18 milionů lidí. Internet uhranula nejen svým nadstandardním dekoltem, ale i úsměvem, humorem a v neposlední řadě šarmem, kterého má na rozdávání. Vše zmíněné ukázala divákům také v posledním díle známého hudebně komediálního pořadu Saturday Night Live. Přestože byli tvůrci kritizováni, že se pro Sydney rozhodli jen kvůli jejím proporcím, na kterých postavili většinu skečů, mohou si nyní mnout ruce. Jednalo se totiž o nejsledovanější epizodu pořadu v posledních letech.

Reklama

Další články

Načítám