Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sydney Sweeney (26) se do povědomí diváků dostala díky seriálu Euforie. Blondýnka zaujala nejen díky své dětsky nevinné tváři, ale také bujnému poprsí, které tehdy ukázala jen na okamžik. V novém filmu se ale herečka nebála své tělo odhalit téměř naplno.

Sydney ví, že značnou část svého úspěchu si určitě vysloužila právě díky své postavě. Své tělo jako puberťačka sice nesnášela, pak ho ale vzala na milost a v současné době na své tvary na společenských akcích dokonce ráda upozorňuje. Díky svým křivkám si ji vybrali také „Stouni“, kteří ji obsadili do svého posledního videoklipu. Fanoušci Sweeney možná byli zklamaní, že svou velkou filmovou roli dostala v romantické komedii, kde se herci většinou příliš nesvlékají, nakonec se ale ukázalo, že ve filmu nebude o nahotu nouze.

Snímek S tebou nikdy, který má klasickou zápletku, ti dva se nesnášejí, ale nakonec se do sebe zamilují, je dokonce označen jako film s vyobrazenou nahotou. Kromě toho, že diváci uvidí hlavního mužského hrdinu v podání Glena Powella zcela nahého zezadu, se ve filmu mihne i záběr na mužský penis a právě ňadra Sydney Sweeney, která se svlékne během milostné scény.

Pokud by se pak fanoušci ptali, jestli je Sydney v současné době volná, měli by smůlu. Herečka už je od roku 2022 zasnoubená s Jonathanem Davinem, a i když o svém soukromí příliš nemluví, věří se, že je ve vztahu spokojená. Její obdivovatelé tak nemají jinou možnost než se na plátně podívat na její skvostné křivky. O svých ňadrech Sydney dokonce v minulosti pronesla, že podle jejích prarodičů jsou nejhezčí v Hollywoodu. A to už stojí za pohled.

Reklama

Další články

Načítám