Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V divadle Broadway proběhl velký vzpomínkový koncert k poctě nedožitých 85. narozenin skladatele Karla Svobody (†68). Vystoupili na něm umělci, pro které skladatel napsal hity, jimiž se proslavili, i jejich mladší kolegové. V hledišti ale chyběla vdova po Svobodovi Vendula Pizingerová (52). Čestné místo naopak zaujal jeho syn Petr Svoboda.

Přítomnost Venduly Pizingerové si prý na koncertě vyloženě nepřál právě Petr Svoboda. A podmínil tím i svou účast na akci, napsal web Extra.cz.

Jak zjistil Super.cz, Vendula nebyla ani pozvaná. „Domluvili jsme se s Petrem, že v rámci koncertu zpropaguje svoji novou knihu. Vendule jsem to tak také řekl. Myslím, že by nebylo vhodné zvát obě části znesvářené rodiny. Volal jsem jí, vysvětlil a pochopila to,“ řekl nám pořadatel koncertu a majitel divadla Oldřich Lichtenberg.

Mám korektní vztahy s Petrem i s Vendulou. Doufám, že to tak bude i nadále. Z mé strany to tak vždycky bude, pokud se na mě někdo bude zlobit, už to neovlivním,“ krčil rameny producent, který byl spokojený s tím, jak koncert s hvězdami, jako byli Daniel Hůlka, Marian Vojtko, Bohuš Matuš anebo Jitka Boho a Michaela Gemrotová, dopadl. „Myslím, že se to povedlo, bylo to důstojné, všichni zpívali úžasně,“ uzavřel.

To, že by se patnáct let po smrti Karla Svobody jeho syn s vdovou po otci usmířil, rozhodně není na pořadu dne. O tom svědčí už zmíněná kniha, kterou Petr Svoboda vydal. Sama Vendula Pizingerová se k tématu vztahu s nevlastním synem a biografii Žít! odmítá vyjadřovat. Na svého prvního manžela emotivně zavzpomínala prostřednictvím sociálních sítí.

Reklama

Další články

Načítám