Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vendula Pizingerová (52) posledních pár týdnů určitě neprožívala úplně lehce. Syn Karla Svobody se do ní ve své nové knize znovu navážel, ona však dnes místo obrany přes sociální síť popřála svému zesnulému muži.

Byla to velká láska, která skončila tragicky. Karel Svoboda (†68) odešel z tohoto světa dobrovolně, mnozí dodnes přemýšlejí proč, jiní sebevraždu zpochybňují. Faktem je, že v srdci jeho ženy zůstala po odchodu skladatele velká prázdná díra. Po všem, co o Vendule řekl nebo napsal skladatelův syn Petr Svoboda, by možná někteří lidé mohli uvěřit tomu, že muzikantova smrt ji už ani netrápí. Prezidentka Kapky naděje, která v současné době žije ve spokojeném manželství s Josefem Pizingerem, však takovým možným úvahám dala jasnou stopku na svém účtu na sociální síti. K sérii fotografií, na kterých je s Karlem Svobodou, připsala několik upřímných slov.

„Téma na román…láska, emoce, genialita, osud, zkušenosti, vnímání, dar…, je mi moc líto, že ti nemůžu popřát k narozeninám tak, jak bych chtěla…, díky.“ Takové přání stačilo k tomu, aby Vendulu zaplavila vlna podpůrných komentářů. „Krásný pár. Měla jsem možnost Vás oba několikrát potkat osobně v rámci charitativních akcí a pan Svoboda o Vás vždycky krásně a s úctou mluvil,“ napsala jedna sledující. „Jeho hudba tu bude napořád…jak co bylo, víte jen vy dva…, myslím že hnusu se napsalo dost…, přeju vám jen klid a hezké svátky,“ píše jiná. „Čas je stejně nezastavitelný soupeř. Přijde mi to jako nedávno a už je to 17 let… A díky jeho hudbě jakoby tu vlastně pořád byl,“ přidává třetí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám