Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni si dala pauza a letos opět dorazila s velkou parádou. Jitka Čvančarová (46) na karlovarském filmovém festivalu uchvátila v hedvábné fuchsiové róbě, kterou si pro ni vysnila návrhářka Petra Balvínová. "Ozvala se mi s tím, že má určitou představu, jestli by se mi náhodou nelíbila, a já zajásala," řekla Super.cz Jitka.

"Je pravda, že loni jsme tady nebyli. Letos tady mám jen pár osobnostních povinností, nepředstavuji žádný nový film. Je to spíš takové výletní. Jsme tady s manželem jen na pár filmů na dva dny a pak se sem vracím ještě pracovně uprostřed týdne," upřesnila s tím, že poté ji čekají další cesty. "S filmem Nabarvené ptáče, který měl sice premiéru už v roce 2019, ale přerušil to covid, jedeme do Paříže a do La Rochelle," upřesnila.

Jitku čeká i režisérská premiéra. "Potřebovala jsem tu svoji profesi transformovat a trošku prohloubit ty vody, které jsou na mě občas mělké. Takže vás můžu pozvat 17. listopadu na premiéru do komorní scény divadla Studio DVA, jde o krásnou španělskou hru, jmenuje se Vlaštovka," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám