Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sezonu opulentních plesů v sobotu zahájil Ples jako Brno v moravské metropoli. Nechyběly známé brněnské tváře ani hvězdy pražských večírků. Jak si celebrity poradily s dress codem black tie? Hodnotí náš módní guru Filip Vaněk.

„Na úvod musím říci, že při prohlížení fotek z Plesu jako Brno oceňuji, že všichni, jak muži, tak ženy, dodrželi předepsaný dress code, což je rozhodně posun k lepšímu… Zároveň ale nikdo nepředvedl nic, z pohledu současné módy, s takzvaným ‚wow‘ efektem,“ říká Vaněk.

Taťána Kuchařová

Taťána vynesla svým charakterem a střihem spíše klasickou róbu v tělovém odstínu, decentně zdobenou barevnými kameny. Bohužel jí barevnost a střih róby opticky přidávají na objemu, což je škoda. U Taťány jsme zvyklí na vyšší laťku odívání. Chybou nejsou ani zvolené doplňky, ať už večerní kabelka, nebo stříbřité lodičky do špičky, byť by bylo lepší volit obutí páskové. Co se jí ale hodně povedlo, je účes a make-up.

Foto: Herminapress
Taťána Kuchařová

Jitka Kocurová

Ani Jitka Kocurová neudělala žádný společenský přešlap, její róba je opět spíše klasická, leč její aranžování v oblasti pasu a boků bohužel zase Jitce opticky přidává na objemu. Lépe by také udělala, kdyby volila páskové obutí místo lodiček do špičky. Vzhledem ke střihu róby dobře zvolila náhrdelník a chválím absenci výrazných náušnic.

Foto: Herminapress
Jitka Kocurová

Kate Matl

Velmi dobrý styling předvedla Kateřina. Byť se nejedná o žádný dechberoucí model, je to stylově velmi čisté, se správně zvolenými doplňky a na první pohled velmi příjemné a kultivované.

Foto: Herminapress
Kate Matl

Alice Jandová

Manželka Petra Jandy sáhla po velmi dobré róbě se zlatavým nádechem, nicméně učinila několik chyb ve volbě, respektive kombinaci doplňků. Její tělové páskové obutí není obřím přešlapem, lépe by ale vypadala obuv v tónech látky šatů nebo černá. Čím ale sympatická brunetka chybuje, je náhrdelník, který se pře s náušnicemi, jež by samy o sobě stačily. Stejně tak se pásek stylově pře se šperky a lépe by udělala, kdyby jej při stylingu vynechala. Pak by plně postačila zlatá kabelka.

Foto: Herminapress
Alice Jandová

Nela Slováková

U Nely jsme zvyklí na tyto nahatější modely, nicméně by vypadala naprosto perfektně, pokud by horní část róby byla decentnější a tolik neodhalovala hrudník. Pak by její zelená róba v kombinaci s oranžovým obutím byla příjemným zpestřením jinak celkem nudné přehlídky šatů tohoto večera. Přešlapem je i volba kabelky, která je svým tvarem vhodná do baru, ale ne na ples.

Foto: Herminapress
Nela Slováková

Nikol Švantnerová

Styling Nikoly tón v tónu pudrového odstínu je moc dobrý, svěží je i účes a make-up a dobře zvolila i šperky. Jeden malý detail jí ale utekl: náramek na pravé ruce se stylově pře s ostatními šperky. Ten to chtělo pro tento večer sundat.

Foto: Herminapress
Nikol Švantnerová

Gabriela Partyšová

Nutno říct, že ani moderátorka neučinila žádný brutální přešlap ve stylingu a dodržela dress code, nicméně to nic nemění na faktu, že její róba působí jako z půjčovny šatů a má pramálo společného se současnými módními trendy… Její kabelka je tvarově a velikostí na hraně, na ples je lepší volit menší a skořepinové kabelky.

Foto: Herminapress
Gabriela Partyšová

Tereza Pergnerová

Tereza svým stylingem lehce vybočila z řady, což je příjemným osvěžením. Zůstala stylově věrná sama sobě, přesto dodržela předepsaný dress code. Vlastně tímto patří k tomu lepšímu, co Ples jako Brno ve stylingu nabídl.

Foto: Herminapress
Tereza Pergnerová

Martina Šmuková

Martina je druhou účastnicí plesu, která se v hodnocení stylingu řadí do vyšších příček. I když vsadila na černou, působí svěže, moderně a velmi kultivovaně a zároveň žensky a sexy. Skvělý je i její účes a doplňky.

Foto: Herminapress
Martina Šmuková

Kristýna Schicková

Třetici těch lépe oblečených žen uzavírá Kristýna v béžovo-zlaté róbě, která svým střihem a charakterem také patří k současným trendům v odívání. Celkový vzhled dokresluje svěžím účesem a make-upem.

Foto: Herminapress
Kristýna Schicková

Na outfity hvězd dohlíží módní guru Super.cz Filip Vaněk

Foto: Herminapress
Filip Vaněk

Reklama

Další články

Načítám