Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro Terezu Maškovou (28) a jejího tanečního partnera Daniela Kecskemétiho byl sobotní večer poslední jízdou v letošním ročníku StarDance. Po vypadnutí ale zpěvačka rozhodně nezahálí a maká jako divá.

Hraje v divadle a těší se na nové projekty. Za týden Terezu čeká vůbec první velký koncert v Lucerně. Zároveň ve svém vysílání na Instagramu se zpěvačka zastala tolik kritizovaného Josefa Maršálka. Poprosila všechny, aby nebyli zlí.

„Chtěla jsem vám říct, abyste nesmutnili, my také nejsme smutní. Samozřejmě nás to mrzí a chtěla jsem říct, ať nejste smutní a nebuďte zlí. Je to tam doopravdy dřina, všichni se tam snaží dělat maximum. Prosím podporujte všechny,“ svěřila se Tereza.

Na zpěvačce bylo vidět, že je stále plná emocí. „Chtěla jsem vám všem poděkovat za vaši podporu, že jste nás tam udrželi dlouho. Budu se opakovat, ale já si to hrozně užila. Zítra budeme s Danem na rozhovoru v rádiu, takže se zase sejdeme. Tisíceré díky hlavně vám,“ doplnila v neděli Tereza Mašková.

Reklama

Další články

Načítám