Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská diva Dara Rolins (51) se pyšní dokonalou postavou, a tak není divu, že se jí podařilo něco, o čem sní spousta jiných žen. V Paříži, ve městě módy, se totiž představila jako modelka. Setkala se tak se světově známými megahvězdami.

Měla možnost se vidět například s kubánsko-mexickou zpěvačkou Camilou Cabello, hvězdou Zoufalých manželek Evou Longorií (49), či americkou moderátorkou a modelkou Kendall Jenner (28).

„Včera jsem strávila kouzelný večer v Paříži a prošla se po molu pod rozsvícenou Eiffelovkou. Být vedle největších světových hvězd byl nezapomenutelný zážitek. Zpěváci, herci, modelky, staří, mladí. To místo, energie, perfektní atmosféra. Děkuji L'Oréal Paris, že jsem mohla reprezentovat naše země,“ popsala Dara tento pohádkový večer.

Největší radost jí udělalo setkání s legendární držitelkou Oscara. „Dávám tuto fotku s paní, která mi nejvíce učarovala. Legendární Helen Mirren. Jedním slovem ach! Dlouho jsem nepotkala laskavější a vtipnější ženu. Je krásné být inspirací a inspirovat se. Stručně řečeno, je krásné být ženou v každém věku, v každé situaci,“ dodala Dara Rolins.

Na galavečeru ale nechyběly další slavné české ženy. Zpěvačky Olga Lounová (43) a Ewa Farna (30) sledovaly tuto přehlídku jako divačky v publiku.

Reklama

Další články

Načítám