Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen co se slovenská diva Dara Rolins (51) minulý týden rozloučila s plážemi na Miami, už své dokonalé tělo opět vystavuje sluníčku u moře. Sexy zpěvačka je tentokrát ve španělské Malaze, kde také oslavila narozeniny svého milého Pavla Nedvěda.

Někdejší vítěz Zlatého míče nedávno oslavil 51. narozeniny na Pobřeží slunce, tedy na Costa del Sol. Celé to vymyslela Dara jako narozeninové překvapení. „00:01. Už minutu má můj muž narozeniny, takže jsem oficiálně první, která mu ze srdce přeje moře štěstí. Tento výlet byl moje překvapení, protože zážitky a vzpomínky jsou tím nejkrásnějším dárkem. Všechno nejlepší, lásko," napsala zpěvačka.

Ostatním fanouškům ale udělala daleko větší radost tím, že opět ukázala své dokonale vypracované a potetované tělo. Ve svůdné póze vsedě Dara dokázala, že nikde nemá ani ten nejmenší špíček. „Normální člověk i nestarý, když si sedne, tak se mu zadek zdeformuje a nohy taky aspoň trochu, ale jako tady ne. Já se zblázním. Jak se to dělá?“ napsala s obdivem a lehkou závistí jedna z fanynek.

Dara ale má v tomto ohledu zkrátka štěstí. „Nemusím hubnout do plavek. Neřeším zimu nebo léto. Držím se už nějakou chvíli na své váze. Povedlo se mi zhubnout ve chvíli, kdy jsem to přestala řešit. Vždycky jsem cvičila, ale dvě tři kila tam lítala. Jsem malinká, tři kila jsou u mě dost,“ svěřila se nedávno Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám