Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna z nejvlivnějších hollywoodských producentek Carol Baum nesdílí nadšení, které panuje kolem vycházející herecké hvězdy Sydney Sweeney. Poté, co zhlédla její nejnovější film S tebou nikdy, o ní dokonce prohlásila, že není hezká a neumí hrát.

O šestadvacetileté blondýnce, která se proslavila seriály Euforie a Bílý lotos, se v poslední době ve filmovém průmyslu hodně mluví, ale Carol její opěvovaná vizáž ani herecký talent zřejmě nepřesvědčily. „Je tady jedna herečka, kterou teď všichni milují – Sydney Sweeney. Nechápu to. Pustila jsem si v letadle její film S tebou nikdy, protože jsem ho chtěla vidět. Chtěla jsem vědět, kdo to je a proč o ní všichni tak mluví,“ rozpovídala se producentka v rozhovoru s filmovou kritičkou Janet Maslin pro New York Times.

„Sledovala jsem ten film, na který se nedá dívat. Omlouvám se lidem, kterým se tato romantická komedie, kde se navzájem nenávidí, líbí. Ptala jsem se na tu dívku i ve své třídě, aby mi to vysvětlili. Není hezká, neumí hrát. Proč je tak sexy? Nikdo mi nedokázal odpovědět,“ nebrala si servítky producentka, která zároveň vyučuje divadelní umění.

Carol Baum produkovala celkem 34 hollywoodských filmů s hvězdami jako Jennifer Aniston, Michael Douglas, Dolly Parton a dalšími. Sydney tak budí mezi filmovými tvůrci vášnivé debaty. Zatímco jedni zpochybňují její herecké schopnosti a tvrdí o ní, že je pouze typickou americkou kráskou, jiní se ji snaží různými způsoby přesvědčit, aby kývla na jejich projekty. Jen v posledních šesti měsících se Sydney objevila ve třech celovečerních filmech, a to kromě S tebou nikdy ještě v Madame Web a snímku Neposkvrněná.

Reklama

Další články

Načítám