Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vlaďka Erbová (42) si své soukromí střeží, nedávno však světu oficiálně odtajnila svou lásku. Tedy fešného restauratér Petra Hynka, se kterým vyrazila na romantickou dovolenou. Spatřeni spolu však byli už v roce 2022 ve společnosti, jak zaznamenala fotografka Super.cz.

Dokonce se spekuluje o jejich svatbě, která je zřejmě za rohem. Prvně napověděl Petrův komentář „moje manželka, moje všechno,“ napsal v angličtině k jednomu z příspěvků.

Vlaďka zatím o svatbě mlží, avšak nově sdílela příspěvek ze svatebního salonu, kde si zkoušela bílé šaty, její Petr oblek a došlo i na vybírání prstýnků.

„Když už, tak jedině s lidmi, kteří jsou nejen letitý přátelé, ale ve svém oboru jedni z nejlepších. Vše na míru a jedinečné,“ uvedla Vlaďka mimo jiné k příspěvku se slovy, že se na „den D“ těší. „Asi se těším a ráda se o to podělím i s vámi,“ uvedla bez dalších detailů.

Avšak v komentářích přistálo několik milých reakcí. Jeden i od kamarádky Agáty Hanychové (39), která ví víc, ale zatím si to musí nechat pro sebe. „A já to tak tajila. Ty vole,“ napsala s úsměvem. „Mlčet dál,“ odpověděla jí Vlaďka.

„Ty šaty jsou úžasné,“ vzkázala fanynka. „Vladěnko nádhera, bude to krása,“ uvedla další. „Moja, budeš krásná nevěsta,“ napsala sledující, jejíž komentář se Vlaďce dle reakce líbil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám