Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vlaďka Erbová (42) je už nějakou dobu zamilovaná. Česká modelka je ve vztahu s restauratérem Petrem Hynkem, kterého už na svých sociálních sítích neskrývá.

Sexy černovláska s ním totiž vyrazila na exotickou dovolenou. Jako destinaci si pár vybral pohádkové Maledivy, odkud už Vlaďka sdílela několik momentek.

„Každá žena je stvořena tak, aby se žádný muž nezbláznil štěstím. Miluju vtipy,“ napsala Vlaďka s úsměvem k fotografiím, na kterých vyniká její božské tělo zepředu i zezadu v bikinách, přes které oblékla síťovaný přehoz. Ve stories pak ukázala i svého vyvoleného, který je pořádný fešák.

„Coo? Ukázala jste chlapa, a ještě na Maledivách. Od této chvíle všechno závidím. Mějte se krásně a užívejte,“ vzkázala Vlaďce fanynka. „Bože, jste nádherná. Dokonalost ve všech směrech,“ uvedla další. „Nádherná, sdílíte krásné fotky,“ podotkla další sledující.

Pokud jde o její vztah s Petrem, tak nejde o zcela čerstvou známost. Vlaďka s ním byla dokonce roce 2022 ve společnosti, jak zaznamenala fotografka Super.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám