Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pohádkovou dovolenou na Maledivách si aktuálně užívá Vlaďka Erbová. Vedle zamilovaných fotek se svým novým partnerem zásobuje fanoušky také sexy snímky v bikinách. A nutno říct, že má bývalá modelka stále co nabídnout.

Tentokrát poslala z tropického ráje pozdrav ve stylu chytré horákyně. Na sebe oblékla plavky v oblíbené černé barvě, které doplnila o síťovaný overal stejné barvy. Oblečená neoblečená vyrazila v tomhle sexy modelu na pláž.

Zda svým odvážným modelem vzbudila na malebném ostrově rozruch u dalších dovolenkářů je otázkou. Na jejím účtu na sociální síti bylo okamžitě pozdvižení. „Děláte si prdel??? Jak to děláte??? To je neskutečná nádhera toto,“ napsala k fotkám v odvážném oblečku jedna z fanynek.

„Bože můj, to je tak nevkusné, a to tělo, chtělo by to trochu vyrýsovat. No tak zpátky do reality, že. Vy umíte člověka nas*at, ale mile. Bože, vy jste prostě kus, a to nejsem na ženský,“ napsala další z fanynek vtipně. „Wow, já nemám slov. Vy jste bohyně a sexy krásná žena,“ dodala další z žen.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám