Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Katie Price (45) je v posledních letech v centru pozornosti ze dvou důvodů. Jako špatná chovatelka zvířat a také kvůli svému obřímu silikonovému poprsí. To teď předvedla během noci, kdy s přáteli vyrazila na párty.

Katie Price kdysi bývala slavnou glamour modelkou, ty časy jsou už ale dávno pryč. Začala mít totiž v oblibě plastické operace, díky kterým už si v současné době není ani příliš podobná. Například jen kvůli ňadrům byla pod kudlou nejméně šestnáctkrát. Přednosti jí ale evidentně nevydělávají tolik, kolik pětinásobná matka k životu potřebuje. Nedávno se na veřejnosti řešily její dluhy, které by měly sahat až k devadesáti milionům korun.

Modelka se samozřejmě snaží vydělávat i jinou profesí, například se svou mladší sestrou Sophií natáčí podcast nebo vystupuje v divadelní show. Na svou roli ale od lidí nezískala zdaleka jen pozitivní reakce. Lidé si ji pak berou na paškál i kvůli špatnému chování ke zvířatům, která má doma. Během let už u ní z různých důvodů mělo zahynout několik psů a jiných mazlíčků, čerstvý je skandál se štěnětem, které Katie dala pryč, protože už nebylo dostatečně roztomilé na sociální síti.

Aby zůstala v centru pozornosti, musí na sebe modelka zkrátka upozorňovat všemi možnými způsoby. To se jí povedlo i během párty noci v clubu Livello v Newcastlu, kde byla se svými přáteli oslavovat jedno ze svých představení, kde hraje roli královny Krysy v inscenaci Big Dick Whittington and His Pussy. V nočních hodinách ji venku (a jistě ne zcela náhodně) zvěčnili paparazzi fotografové v overalu, který naprosto přesně kopíroval její křivky. Rozepnutá vrchní část pak natolik odhalila její vnady, že bylo zázrakem, že zip vydržel a neodhalil až příliš.

Je jasné, že Katie se díky takovému předvádění dostane na stránky bulvárních magazínů. Na druhou stranu ale asi nelze čekat, že by se jí díky takovému předvádění podařilo vydělat větší množství peněz. Je tak otázkou, jak to s vnadnou modelkou v budoucnu dopadne.

Reklama

Další články

Načítám