Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá glamour modelka a hvězda pánských časopisů Katie Price v posledních letech nezažívá zrovna idylické časy. Opakovaně se totiž řeší její dluhy, které měly vyšplhat až do výše 3,2 milionu liber, a to i soudně. Katie hrozí i odebrání jejího domu o devatenácti pokojích. Luxus tak u modelky vystřídal levný hotel, kde přespává po svých podcastových show. Stejně tomu bylo i ve středu ráno, kdy byla spatřena, jak opouští hotel Premier Inn v Manchesteru společně se svou sestrou.

Zasloužilá maminka se i s ohledem na svých pět dětí jistě musí pěkně otáčet. Není divu, že ve spojitosti s jejím nákladným životním stylem a zálibou v plastické chirurgii přestala vycházet s rozpočtem. Katie spolupracuje na podcastech se svou mladší sestrou Sophií, s níž opouštěla zmiňované ubytovací zařízení, kde noc vyjde na šedesát liber (1680 korun).

Katie v ležérní černé teplákové soupravě čelila větru a dešti halením se do černé dlouhé bundy s taškou Louis Vuitton přehozenou přes rameno, přičemž ještě před sebou tlačila velký kufr.

K případu jejího bankrotu byli povoláni dokonce i vyšetřovatelé, kteří mají za úkol zjistit, zda modelka nemá nějaké skryté zdroje příjmů. „Nezůstane kámen na kameni. Snaží se zjistit, jak je to s jejími financemi,“ sdělil v září zdroj pro The Mirror.

Katie Price, jejíž dluh se měl vyšplhat na 3,2 milionu liber (téměř 90 milionů korun), hrozí i odebrání jejího domu - známého sídla Mucky Mansion, jehož rekonstrukcí modelka strávila dva roky. Průběh velebení domu dokonce dokumentovala v show na Channel 4. Podle dostupných informací se z domu v hodnotě 2,5 milionu liber (70 milionů korun) měla již odstěhovat.

Reklama

Další články

Načítám