Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když loni s velkou slávou přivedla Katie Price (45) do svého rodinného domu v západním Sussexu roztomilé štěně ovčáka Tanka, nadšeně se s ním fotila, mazlila se s ním a přidávala jeho snímky na sociální sítě. Jenže ouha, štěně vyrostlo a modelce už se nehodilo do krámu… Respektive na fotky na Instagram…

Katie Price se tak podle informací deníku The Sun rozhodla Tankovi najít nový domov. Zájem o něj ztratila prý v momentě, kdy už přestal být tak roztomilý a ona zjistila, že je potřeba ho i vycvičit. Tank je přitom prý modelčin osmý pes, a tak by se dalo čekat, že je modelka nejen poměrně zkušenou chovatelkou, ale stejně jako každý normální člověk bude vědět, jak bude které plemeno v dospělosti vypadat a co bude potřebovat.

Podle modelčiných přátel však u Katie nejde o nic nového. Nedávno se prý podobným způsobem zbavila dalšího psa. „Katie dostala Duka teprve před pár měsíci, ale dala ho svému elektrikáři. Miluje, když dostane štěně, které vypadá roztomile na Instagramu, ale když začne růst a musí ho vycvičit, ztrácí zájem.“

Proti Katie Price se již ohradili o někteří aktivisté, kteří modelku obvinili z toho, že udeřila Tanka během jednoho svého živého vysílání na TikToku. Mělo se tak stát potom, co si štěně sedlo na její oblečení.

Již dříve se proti modelce ohradila dokonce organizace PETA, která Katie kritizovala, když jí pošel další pes. Za posledních šest let Katie přitom přišla celkem o pět psů, koně, a dokonce i chameleona.

Reklama

Další články

Načítám