Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Survivor nedávno opustila Veronika Sandholzová, jež doplatila na svou lstivou hru, kterou hráči prokoukli – a dali jí to na ostrově velmi tvrdě znát. A to zejména v den, kdy proběhla kmenová rada a vyřazování.

„Celý ten den byl šílený, kmen byl proti mně. Otevřeně jsem začala mluvit a každý do mě jel ty svoje věci. Pamatuji si, že jsem se pak omlouvala i za něco, co jsem neudělala. Byla jsem tak hotová, i na té kmenovce. Měla jsem chvilku černo a ani jsem nevnímala, co kdo říká. Bylo to náročné. Pak to čekání mezi kmenovkou a duelem trvalo tři hodiny. Když jsem vypadla, tak to ze mě všechno spadlo. Ani jsem neměla hlad,“ svěřila se Veronika Super.cz s tím, že lstivou hru nemusela vůbec hrát a lituje toho. V reality show totiž proběhla spousta dobrovolných odchodů, které hrou velmi zamíchaly.

Emočně vyhrocené momenty pak proběhly na kmenové radě. Korunu tomu nasadil Mikýř, který ji nominoval do duelu, a ještě vtipkoval s neplatnou skrytou imunitou.

„Vůbec jsem nechápala, že v tuhle chvíli ještě má chuť zase vtipkovat. Vím, že je to on, ale ještě, než mě jmenoval, tak řekl, že mě nominuje z nějakých důvodů, ne proto, že jsem špatný člověk. Pak udělal tohle a já nevím, jestli si mě chtěl úplně doklepnout. Bylo to pro mě takové, že jsem měla myšlenky, zda to vzdám,“ podotkla Veronika s tím, že jí slova Mikýře už v ten moment přišla poměrně nevhodná.

„Myslím, že možná jo. Mikýř byl celkově v nějakém proudu emocí. Začalo to hádkou s Jackem a asi to v sobě pořád měl. To tak je, tam jak máte v těch extrémních podmínkách hlad, tak se to děje. Nebylo mi to příjemné,“ dodala Veronika, které sice sociální hra úplně nevyšla, ale podávala výborné výkony během fyzicky náročných soutěží.

Další články

Načítám