Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na konci září oslavil syn Veroniky Arichtevy (37) už třetí narozeniny. S malým Lukou vyráží herečka sem tam do společnosti a návštěvu Divadla Spejbla a Hurvínka nemohli vynechat. K překvapení se však Veronice mezi loutkami líbilo víc než jejímu synovi.

„V dětství měli babička s dědou gramofon a pouštěli mi Hurvínka na desce, je to pro mě velká čest, Luka si to vůbec neuvědomuje, ještě si toho neváží a před chvílí se jich bál,“ svěřila se Super.cz herečka, která byla jednou z kmoter nového CD a LP desky Hurvínkova strašidýlka.

Malý Luka už ale začal s rozhovory na kameru a ten pro nás bylo jeho druhým v životě. Jakým směrem by se chtěl v budoucnu vydat, už má jasno, prozradil, že by rád do práce chodil do televize jako tatínek, režisér Biser Arichtev.

„Zatím nás velmi režíruje, to má myslím víc po mně než po Bisim. Je to trochu diktátor, jako já,“ svěřila se herečka s tím, že když bude chtít hrát, tak ho rozhodně bude podporovat. „To bude na něm, když bude chtít, tak není problém, já ho od toho odrazovat nebudu,“ dodala Veronika.

Reklama

Další články

Načítám