Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Veronika Arichteva (37) a Biser Arichtev dál budují své hnízdečko, které už se blíží do finiše. Manželé si původně mysleli, že stěhování stihnou do konce srpna, nakonec to nevyšlo.

"Ahoj doma. Nejčastější otázka, jestli jsem znova těhotná, byla přehlušená intenzivnějším dotazem ‚Tak kdy se stěhujete?‘ Tak prosím pěkně nevíme, ale vchodový dveře už máme. Zelený dveře. Původní dveře, který jsme chtěli zachovat. Sice ‚jima‘ táhne a jsou křivý, jak když kanec chčije, ale patřej k domu. Patřej k tomu místu a budou dál patřit do našeho novýho doma,“ vzkázala oblíbená herečka na sociálních sítích i s úsměvným dodatkem.

„A mě to tady celý hrozně dojímá. I přes všechny komplikace a nervy je to nejkrásnější místo na světě. To naše místo. Nic, jdu si radši udělat těhotenskej test,“ napsala v žertu k rodinným snímkům.

„Ten závěr mě hezky rozesmál,“ vzkázala Veronice jedna z fanynek. Další otevřely konverzaci ohledně dveří a zajisté se nemohou dočkat, až budou manželé sdílet další detaily. „Jsou opravdu nádherný. Líbí se mi, jak tomu ponecháváte duši,“ uvedla sledující. „Nádherné, přeji vám, ať se krásně bydlí,“ píší.

Veronika a Biser věnují budování domu spousty energie. Není se tedy čemu divit, že už se párkrát chytli.

"Máme z toho velkou radost, i když se doma často hádáme kvůli kravinám, není kapacita to pojmout, protože na některé věci máme každý jiný názor," svěřila se Veronika Super.cz.

"Když něco budujete společně, vždycky jsou kolem toho třenice, diskuze a oběti, je to něco za něco," dodal ještě Biser.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám