Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zrušený koncert v O2 areně, který měl být zároveň oslavou 30. narozenin, se Monice Bagárové (29) i jejímu týmu může jevit jako jedno velké zklamání. Důvod k oslavě to není, pravda, do budoucna je tato trpká zkušenost cenným ponaučením, a kdo ví, možná i novým začátkem.

„Hudba je radost, ale i smutek. Hudba je určitá emoce, příběh života. Který si píšeme společně. Můj příběh nekončí, příští rok 12. září pokračuje. A začíná se psát právě teď, spolu s vámi. Už teď vím, že to bude nezapomenutelný večer. Je to pro mě velká životní výzva a já se nesmírně těším. S velkou radostí s vámi oslavím své kulaté 30. narozeniny,“ napsala před časem zpěvačka na sociální síť a o dva dny později spustila prodej lístků na svůj koncert v O2 areně.

Z velkolepé show, kterou si vzal pod křídla Leoš Mareš, ale nakonec sešlo. „Protože jste pro mě po mé rodině ti nejdůležitější, ráda bych se vám touto cestou omluvila. Rozhodla jsem se zrušit svůj Vysněný koncert 12. září v O2 Aréně. Jsem každému z vás, kteří jste se na koncert těšili, vděčná. Našlo se vás několik tisíc a já vám za to z celého srdce děkuji,“ začala Monika svůj proslov, který pro ni musel být hodně těžký.

„Toto rozhodnutí jsem udělala z mnoha důvodů. Jsou pro mě zásadní a myslím, že bude stačit, když řeknu, že i já jsem člověk, který má city, je zranitelný a v neposlední řadě chce být sám sebou. Vše, co dělám, dělám s radostí a snažím se ji předávat dál. Bohužel z mého Vysněného koncertu se mi radost začala vytrácet, až úplně zmizela,“ prozradila v emotivním vyjádření.

„Doufám, že mi mé rozhodnutí odpustíte. Proto mi dovolte se ještě jednou omluvit, ale i vám slíbit, že se společně určitě co nejdřív potkáme na akcích, které budou nabité tou správnou pozitivní atmosférou. Věřím, že se spolu potkáme na dalších akcích, které pro vás nachystám, i když budou komornější,“ dodala Bagárová, která zažívá nejtěžší chvíle ve své kariéře.

V době, kdy další a další kolegové vyprodávají O2 arenu, musí být sakra těžké si přiznat, že se k nim v dohledné době nezařadí. A že ani po týdnech a měsících se velkorysý prostor nenaplnil. Přitom na nedostatek fanoušků si Monika nemůže stěžovat. Naštěstí se neuzavřela před světem a nelíže si rány někde v koutě. Což by jí asi nikdo nemohl mít za zlé.

Navzdory nezáviděníhodné situaci hledí Bagárová do budoucnosti s jasným cílem a hlavou vztyčenou. Splnila svůj slib a svým příznivcům dala krátce po zrušení avizovaného koncertu na vědomí, že rozhodně nekončí a jede dál. Na Instagramu se pochlubila nabitým diářem, z něhož je patrné, že sedět doma za pecí rozhodně neplánuje. A chce být maximálně upřímná. Zmínila proto nejen vystoupení v Česku a na Slovensku, ale i privátní akce, například svatbu, která ji čeká už 30. května.

Ty, kteří už chtějí připíjet na zdraví novomanželů Moniky a Leonarda Lekaje, asi zklameme. V tomto případě nepůjde o veselku samotné Bagárové. Spíš o soukromou akci, kde chtějí mít zpěvačku jenom pro sebe. Což je jasným důkazem, že o ni zájem je a ne zrovna malý. A že to s O2 arenou tentokrát neklaplo? Není všem dnům konec. Pro nový začátek stačí, že se zrušeným koncertem pro ni svět nekončí. Na tom se dá docela dobře stavět.

Další články

Načítám