Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Měl to být největší zážitek v jejím životě. Nakonec z něj ale nebude nic. Monika Bagárová (29) v pondělí šokovala své fanoušky, když oznámila zrušení dlouho připravovaného koncertu v O2 Aréně. Uvedla i důvody, které mohou být lehce matoucí.

Koncert v největší pražské hale je pro každého umělce velkým snem. Stejně jako pro Moniku Bagárovou, která své vystoupení ohlásila loni na podzim. „O své velké show v O2 Aréně jsem tajně snila. Já sama ve svém nitru. Nikdy by mě nenapadlo, že by se tento nejtajnější sen mohl stát skutečností. A je to tady! Cítím radost, respekt a obrovskou pokoru k celému dění. Od doby účinkování v Superstar uplynulo už (dlouhých) 14 let a mnozí z vás jsou tu se mnou od samého začátku. Prožili jsme spolu mnoho v mé hudební kariéře i osobním životě a bez vás by to nešlo,“ začala Monika.

„Hudba je radost, ale i smutek. Hudba je určitá emoce, příběh života. Který si píšeme společně. Můj příběh nekončí, příští rok 12. září pokračuje. A začíná se psát právě teď, spolu s vámi. Už teď vím, že to bude nezapomenutelný večer. Je to pro mě velká životní výzva a já se nesmírně těším. S velkou radostí s vámi oslavím své kulaté 30. narozeniny,“ napsala tehdy zpěvačka na sociální síť a o dva dny později spustila prodej lístků.

Teď je ale jasné, že velká show, kterou měl pod svými křídly Leoš Mareš, se konat nebude. O tom Monika informovala na svém profilu na sociální síti. „Protože jste pro mě po mé rodině ti nejdůležitější, ráda bych se vám touto cestou omluvila. Rozhodla jsem se zrušit svůj Vysněný koncert 12. září v O2 Aréně. Jsem každému z vás, kteří jste se na koncert těšili, vděčná. Našlo se vás několik tisíc a já vám za to z celého srdce děkuji,“ začala Monika svůj proslov.

„Věřím, že se spolu potkáme na dalších akcích, které pro vás nachystám, i když budou komornější. Tohle rozhodnutí jsem udělala z mnoha důvodů, které jsou pro mě zásadní, a myslím, že bude stačit, když řeknu, že i já jsem člověk, který má city, je zranitelný a v neposlední řadě chce být sám sebou. Vše, co dělám, dělám s radostí a snažím se ji předávat dál. Bohužel ale z mého Vysněného koncertu se mi radost začala vytrácet, až úplně zmizela. Dělat cokoliv bez radosti nedává smysl mně, jistě ani vám. Doufám, že mi mé rozhodnutí odpustíte. Proto mi dovolte se ještě jednou omluvit, ale i vám slíbit, že se společně určitě co nejdřív potkáme na akcích, které budou nabité tou správnou pozitivní atmosférou,“ dodala.

Samozřejmě jsme se Moniky chtěli zeptat na to, jestli by přece jen neuvedla přesnější důvody, proč koncert zrušila. Odkázala nás ovšem jen na své vyjádření na Instagramu. A co na celou situaci říká Leoš Mareš, který už jednou musel zrušit připravovanou akci, a to show Michala Nesvadby, která se měla konat před koncem loňského roku?

„K tomuto kroku jsme se rozhodli s Monikou Bagárovou společně. Důvody jsou popsané v jejím vyjádření,“ odpověděl Super.cz Leoš Mareš. Lidé přemýšlejí i o tom, jestli za důvodem zrušení akce nestál nízký prodej vstupenek. O2 Aréna je přece jen pro každého umělce hodně velkým soustem. Na to ale v současné době odpověď nemáme.

Další články

Načítám