Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moniku Bagárovou (29) její fanoušci léta znají jako dlouhovlasou brunetku, která se může pyšnit skutečně zdravými krásnými vlasy. Teď ale všem vytřela zrak krátkým mikádem. Změna je to u zpěvačky opravdu velká.

Dlouhé rozpuštěné vlasy nebo naopak vysoký vyčesaný sexy culík. Moniku Bagárovou si bez její hřívy dosud dovedl představit jen málokdo. Zpěvačka je také na svou ozdobu pyšná, a sama by se jen tak ostříhat nenechala. Nebo ano? Právě krátkým účesem překvapila své sledující, kterým naservírovala rovnou dvě fotografie, na kterých vypadá úplně jinak než obvykle. Silný make-up a mikádo udělaly z Moniky ženu vamp, která s roztomilou zpěvačkou nemá takřka nic společného. Přesto, že ke snímkům napsala, že takto bude vypadat v novém videoklipu, a bylo tak téměř jasné, že šlo o paruku, někteří sledující jí i tak dali najevo negativní názor.

„Za mě vůbec nesluší, vypadáte o hodně starší, i když je to paruka,“ napsal jeden z nich. „To je určitě jen paruka. Ale dělá Moniku starší. Za mě? Hrozná změna,“ přidala se další. „Má opravdu krátké vlasy, vůbec jí to nesedí, dlouhé vlasy jí sluší více,“ nebo „Toto se nepovedlo,“ či „Vypadáš dospěle. Nech si svoje krásné vlasy,“ to jsou další názory, které Moniku nejspíš utvrdily v tom, že i kdyby o změně přemýšlela i v reálném životě, nebyla by to podle fanoušků trefa do černého.

Našli se ale i další, kteří Moničino mikádo opěvovali. I kdyby si ale na hlavě nechala udělat cokoliv, určitě to patří k jejímu uměleckému vyjádření, a každá změna po mnoha letech stejného účesu určitě není na škodu. Zvlášť, když se jedná opravdu jen o paruku.

Reklama

Další články

Načítám