Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V pražské Lucerně proběhl vzpomínkový koncert na Naďu Urbánkovou (†83). Hitmaker Michal David (63) byl jedním z účinkujících, kteří připomenuli hity slavné zesnulé zpěvačky, která nás navždy opustila 3.února loňského roku.

Michal dorazil na pódium až jako poslední celebrita v závěru celého koncertu. Zazpíval například hit Růžové brýle, který pro Naďu kdysi složil. Před publikem se ukázal v dobré náladě a o patnáct kilo lehčí. Navíc v posledních dnech trávil čas ve své vile na Kanárských ostrovech, proto přítomné ohromil nejen shozenými kily, ale i lehkým opálením.

Michal David navíc tak nějak vděčí Nadě za svou úspěšnou kariéru. „My jsme Naďu s jazzovým kvartetem v 78. roce a 79. doprovázeli, když se s Jirkou Brabcem na chvíli rozešli, tak jsme jí doprovázeli všechny písničky, které tady dneska zní, a když Nada od nás v roce 79 odcházela, tak mi řekla, že proč nezpívám, že jsem krásný kluk. Ona byla ten můj iniciátor mé kariéry,“ zavzpomínal Michal před diváky.

Reklama

Další články

Načítám