Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro Michala Davida (63) je den svatého Valentýna významným datem. V tento den totiž také slaví narozeniny jeho životní láska, manželka Marcela, které věnoval milý příspěvek i na sociálních sítích.

„Krásné narozeniny lásko a krásného Valentýna přeji všem mým věrným fanynkám,“ uvedl hitmaker k fotografii své milované ženy, kterou zvěčnil v bikinách, když si užívala slunné počasí a relax v exotice.

Netrvalo dlouho a u příspěvku se objevilo spousty milých vzkazů a přáníček k narozeninám od známých i fanoušků. Příspěvek okomentoval miliardář Richard Chlad, slovenská moderátorka Zuzana Belohorcová nebo zpěvačka Veronika Nízlová ze skupiny Twiins.

Michal a Marcela Davidovi letos oslaví už 40. výročí vztahu. S bývalou vrcholovou tenistkou se seznámili v roce 1984 a patří tak i mezi nejstabilnější páry českého showbyznysu.

„Je to štěstí, že se poznají spřízněné duše. Pak je to otázka tolerance jeden k druhému. My nepoužíváme nadávky, sprostá slova. To u nás není. Úcta dělá to, co vydrží dlouho. Když si lidé nadávají do všech možných zvířátek, to je začátek konce,“ promluvil zpěvák nedávno se Super.cz o jejich receptu na fungující a šťastné manželství.

Reklama

Další články

Načítám