Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a herečka Anna Julie Slováčková (28) všem ukazuje, jak obrovskou bojovnicí je. Už podruhé poráží zákeřnou rakovinu a je tak inspirací pro mnoho dalších lidí, kteří se s onemocněním potýkají. Anička totiž nemá problém ukázat se i v těch nejzranitelnějších a nejnáročnějších okamžicích, které s sebou léčba nese.

Nyní se lidem poprvé ukázala, jak vypadá druhý den po chemoterapii. „Krásné, marfušoidní tváře, které mám po každé chemošce druhý den. Je to pálivý, rudý, nateklý, to vidíte sami, jakej jsem meloun,“ odhalila se oblíbená zpěvačka a herečka ve videu na sociální síti.

Lidé nejvíce obdivují, že i tak se Anička nehroutí a opět inspiruje další. „Bude líp, ono to zas splaskne a bude to v pohodě. To jsem vám jen chtěla dát zprávu, že ať už se cítíte sebe víc na hovno, oškliví, tak bude zase lépe, a hlavně že vždy může být hůř.“

Anička i v průběhu léčby rakoviny nezapomíná na svou velkou vášeň a tou je zpívání a hraní. Stále ji tak můžeme vidět za mikrofonem. „Samozřejmě nejsem blázen, když ucítím, že tu sílu nemám, tak to nebudu lámat přes koleno a uberu,“ svěřila se nedávno Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám