Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a zpěvačka Anička Slováčková (28) statečně bojuje se zákeřnou rakovinou. Obrovskou podporu má ve své rodině, přátelích, fanoušcích i partnerovi, o kterém příliš často nemluví.

V minulosti se ostatně vztahy bála zakřiknout, protože pokaždé, když svou lásku zveřejnila, nakonec jí to nevyšlo.

„Když jsem to někde řekla, byl do měsíce zákonitě konec. Nazdar, šlus, kopačky,“ řekla Super.cz před časem. Prokletí ale překonala, protože přítele má i nadále. Anička mu vysekla obrovskou poklonu za to, jak jí pomáhá.

„Bydlíme spolu. Přítel se mnou vše sdílí a jsem za to nesmírně vděčná. Můj přítel se o mě opravdu láskyplně stará, je mi nablízku a oporou. A není to pro něj jednoduchý. Zvládat moje nálady,“ popsala webu Whatnews.cz Slováčková.

Ona sama si neumí představit, že by od ní partner v takové chvíli odešel. „Během léčby se mění tělo, najednou jste bez vlasů, oteklá. Poprvé to bylo sakra těžký, teď už vím, do čeho jdu a co mě čeká. Nedokážu si představit, že muž v takové těžké chvíli svoji ženu opustí,“ nechala se slyšet Slováčková, jež na všechny apeluje, aby dbali na preventivní prohlídky.

A nezapomínali se starat i o psychickou stránku, která je také nesmírně důležitá. Oblíbená zpěvačka se sice potýká s vážnou nemocí, radost jí ale dělá také hudba, které se věnuje. Nadále zpívá a loni s kamarády z kapely pokřtila novou desku s názvem Osudová.

Reklama

Další články

Načítám