Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Influencerku Veronicu Biasiol sleduje na Instagramu přes dvě stě tisíc lidí. Nyní se probojovala do finále soutěže Miss Czech Republic a je horkou favoritkou na titul Miss Grand Czech Republic.

Veronica před rokem přiznala, že trpí autoimunitním onemocněním kůže zvaným vitiligo. I když začátky pro ni nebyly lehké, naučila se mít svoji nemoc ráda. Trvalo jí čtyři roky, než přiznala, že ztrácí pigment po těle. Nyní už v pohodě fotí v plavkách a své bílé skvrny nezakrývá.

„Není žádný důvod to zakrývat. Jsem psychicky absolutně srovnaná. Vše se zastavilo, nic nepostupuje a hlavně jsem zdravá, to je hlavní,“ řekla Super.cz Biasiol, která si momentálně užívá společně s ostatními finalistkami soustředění v Egyptě.

Natáčí medailonky, fotí nové fotografie, probíhají zde i nácviky chůze. Program je nabitý. „Jsem strašně ráda, že jsem do soutěže šla. Bylo to dobrý rozhodnutí. Jsem plná nových zážitků. Ty výsledky, myslím, budou hrozně hezký. Poprvé jsem fotila s koněm, máme za sebou noční focení…,“ dodala Biasiol.

Reklama

Další články

Načítám