Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cukrář Josef Maršálek (42) má za sebou pořádně nabitý rok. Posledních pět měsíců trávil na tanečním parketu StarDance a ještě před tím stihnul natočit třetí řadu show Peče celá země. Pauzu tak potřebuje jako sůl a do zahraničí plánuje pláchnout hned po Vánocích.

„Chci strávit Vánoce u stromečku, budeme mít jedličku nebo smrček a budeme doma. Rozhodně navštívíme rodinu na Moravě, sourozence a babičky. A 26. prosince v brzkých ranních hodinách pláchneme do tepla,“ řekl Super.cz známý cukrář s tím, že už nutně potřebuje pauzu. Přestože si během StarDance nestěžoval na fyzickou únavu, psychika mu dala zabrat a v poslední době už měl i problémy se spánkem.

„Chystáme se do Keni, není to tím, že bychom hogo fogo nevěděli coby. Ale já mám prostě kamarády po celém světě. A to i díky tomu, že jsem patnáct let v zahraničí pracoval, někdo má všechny přátele v Česku. Já je mám jinde,“ řekl Super.cz Maršálek s tím, že plánuje s partnerem vyrazit i na safari.

„Miluji sluníčko, reálně jsem teď pět měsíců strávil uvnitř sálů, cvičeben a pod umělým osvětlením a potřebuji načerpat trochu vitaminu D,“ prohlásil Maršálek na tiskové konferenci oblíbené show. S Míšou Landovou se v pořadu objeví opět jako porotce, a to už od šestého ledna.

„My jsme od července zkoušeli StarDance a ještě před tím jsme s Terezou Bebarovou natočili dalších dvacet dílů Buchet po ránu a před tím se točil pořad Peče celá země, psal jsem dvě knihy a měl jsem kurzy. Letošní rok by se dny volna daly sečíst na dvou rukou,“ shrnul Josef Maršálek, kterého sice televizní diváci budou opět pravidelně potkávat na obrazovkách, účast v další televizní soutěži ale neplánuje.

„To už nikdy nečekejte, ne že by nabídky nebyly, ale Josef už do žádné show nepůjde, šel jsem jen do té nejkrásnější,“ dodal s úsměvem Maršálek. „Bude oddych, už nejsem nejmladší, musím se šetřit,“ uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám