Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Válce mezi Natálií Kočendovou (24)Nelou Slovákovou (34) ještě zřejmě neodzvonilo. Slovní potyčku otevřela právě Nela, a to pod novým příspěvkem Natálie, která oznámila, že jde na trh s vlastní plavkovou kolekcí. Výrobou plavek se zabývá i Nela a její reakce byla velmi rychlá.

„Moc hezké. A především originální,“ rýpla si Nela Slováková během pár minut v komentářích, kde se rozjela pořádná diskuze. „Neli, ty si nedáš pokoj. Kdy pochopíš, že nemáš patent na plavky. #jedničkashvězdičkou,“ odpověděla jí Natálie s úsměvem, kterým to ale nekončilo, a ani Nela si dle svých slov nedá s modelkou jen tak pokoj.

„To určitě nemám patent. Jen šij. A pokoj si také nedám. Za ty kontroly, které jsi na nás (ne)poslala, si piš, že nedám,“ napsala Nela. Natálie ji pak konfrontovala odpovědí, že se k celé zmíněné situaci ještě také veřejně vyjádří, a dokonce jí poděkovala za reklamu.

„Já jsem ten poslední člověk, kterému bys měla škodit. Děkuji ti za vše. Příště ti za takovou reklamu můžu hodit kódík NK. Vidím, že tě to nechalo klidnou, když jsi se do minuty vyjádřila a opět mi udělala reklamu,“ dodala Natálie Kočendová s pobavením.

Reklama

Další články

Načítám