Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Natálie Kočendová (24) se poprvé vyjádřila ke skandálu, který se týká její kosmetické značky. Nela Slováková před nedávnem uvedla, že kosmetika Kočendové není vyráběna a vyvíjena modelkou v Čechách, ale je překupována z Číny, kde se na ni jen přidá logo. Na stránkách webu Alibaba jsou v prodeji produkty, které vypadají úplně stejně, jsou jen bez loga firmy modelky.

Nyní se po obrovském tlaku veřejnosti k celé situaci Natálie vyjádřila.

„Nikdy jsem netvrdila, že jsem česká výroba. Obchodního dodavatele mám z Evropy a nepřišlo mi jako zásadní problém, že má výrobu v Číně. Za kvalitou si stojím, sama je (produkty) používám. Nikdy bych nedala do prodeje něco, za čím bych si nestála. Nikdy jsem vám nelhala, nikdy jsem nepřelepovala produkty,“ uvedla Kočendová, která celou kauzu označila za kyberšikanu, jejímž původcem je Slováková.

„Šikana, výsměšky ostatním lidem… Tahle kauza, válka, kyberšikana, začala z důvodu, že ego dotyčné nezvládlo, že se někomu také daří. Mám spoustu důkazů, jak se snažila poškodit někoho jiného, jsem se všemi v kontaktu,“ tvrdí Kočendová a rozhodla se jít do protiútoku.

„Vyrábět kosmetiku v Číně a vydělávat na strachu lidí v covidu je extrémní rozdíl. Já mám všechny dokumenty v pořádku,“ říká drsně.

„Člověk, který o sobě neustále říká, že je dobrý člověk, by nikdy nelhal svým sledujícím. Ať už mluvím o rouškách se stříbrem, nebo ,Louis Vuitton‘ látkách. Snaží se negativitu a zlo hodit na jiné firmy,“ dodala rázně Kočendová.

Její vyjádření se na Instagramu nesetkalo s ryze kladným přijetím, nakonec proto raději vypnula komentáře.

Reklama

Další články

Načítám