Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loni v srpnu se influencerka Dominika Myslivcová (29) stala maminkou. Na svět přivedla prvorozeného syna Deriana. S poporodními kily blondýnka velice rychle zatočila a jen 5 měsíců po porodu se může chlubit figurou v prádle.

Pro své sledující na sociální síti si připravila valentýnský dárek a nafotila odvážné snímky v sexy rudém prádle. V únoru oslaví influencerka se synem šest měsíců a je ve skvělé formě.

Dominika po porodu zhubla 20 kilogramů. „Už mám stejnou váhu jako před porodem. Neuvěřitelné,“ svěřila se nedávno.

Za provokativní fotky v prádle sklidila u svých fanynek obdiv. „Krásně se vám stáhlo to bříško po porodu. Závidím. Já jsem pořád jako v pátém měsíci,“ napsala jedna z nich Dominice. „Vypadáte po porodu naprosto úžasně,“ stálo v dalším z komentářů, kde influencerce chválí to, jakou má po narození syna postavu.

Našli se však i tací, kteří smyslné fotky v rudém prádle zkritizovali. „Jako sorry, ale víc to vyretušovat nešlo? Máte mnohem hezčí fotky než tyto vyretušované a prohnané photoshopem,“ napsala Dominice jedna ze sledujících. Z kritiky si však blondýnka většinou nic nedělá.

Reklama

Další články

Načítám