Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miluje značkové oblečení a nestydí se za to. Nedávno influencerka Dominika Myslivcová podpořila svoji sestru Natálii, která je maminkou tří dětí a dopřává jim luxusní kousky oblečení. Tuto slabost se sestrou totiž sdílejí. A nehodlají to měnit.

Dominika miluje outfity za statisíce, drahé kabelky i pravé kožichy. Když se jí narodilo první dítě, syn Derian, pořídila pro něj kočárek od Diora a jeho šatník připomíná šatník pro princátko. Toto téma pojala i jako sérii otázek a odpovědí pro svoje fanynky. A ty, kterým se zdá, že syna rozmazluje a jednou bude zlý na chudší děti, poslala rázně k šípku.

„Podle mě je jedno, jestli dítě nosí Gucciho, anebo třeba značku Pepco. Ve finále z toho dítě absolutně nemá rozum. Stejně mohou být zlé i chudší děti. Prostě podle mě peníze v tom nehrají až takovou roli. Důležité je, jak ty děti vedou doma,“ míní.

„A já lidi nerozděluji podle toho, kolik mají peněz nebo v čem jsou oblečení. Vždycky jsem se ke všem chovala stejně. A stejně chci vést i malého. A nebojte se, že vždycky dostane všechno, co bude chtít. To zase ne. Samozřejmě je to jenom můj názor, třeba se pletu. Ale řeknu vám, že kdybych jednou zjistila, že se chová jako nějaký rozmazlenec, to bych nesnesla,“ ujišťuje Dominika.

Influencerka se chystá z kousků, které už jsou Derianovi malé, udělat mimi bazárek. První kousek, mikina, kterou pořídila za 6050 korun a prodávala ji za polovic, už šla do světa. A následovaly hejty, které Dominika zveřejnila. „Reálně, kdo koupí dítěti, které roste, mikinu za 6050 korun? Co z něj jednou vyroste?“ napsala jí jedna z žen. „Co si potřebujete dokázat? Že vy jste nejlepší nebo co? Radši za ty prachy kupte malému kvalitnější autosedačku a kurz, jak správně poutat,“ radí další.

„Z vaší peněženky to nešlo, takže klídek. Já si budu svému děcku kupovat to, co já uznám za vhodné. A vy udělejte přesně to samé,“ utnula rázně Myslivcová podobné výpady.

Reklama

Další články

Načítám