Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dominika Myslivcová (29) je už přes čtyři měsíce maminkou syna Deriana, kterého přivedla na svět koncem srpna minulého roku. „Cítím se výborně. Je to velká životní změna. Je to něco jiného, než jsem doposud zažila,“ řekla Super.cz Dominika, když se objevila poprvé ve společnosti.

Se svými fanoušky na sociálních sítích aktuálně probrala nejen svou kariéru nebo svatbu, ale také prozradila, jak je na tom po porodu s postavou. Dle sledujících to prý vypadá, že už je zpátky na své původní váze. A skutečně tomu tak je. Krásná influencerka prozradila, že zhubla kolem dvaceti kilogramů.

„A ano, už mám stejnou váhu jako před porodem. Neuvěřitelné,“ napsala k příspěvku, na kterém vyniká i její štíhlý pas.

Pokud jde o neustále opakující se dotazy na téma svatby, tak je zatím ve hvězdách. Přesto fanouškům prozradila, že bude tento rok nevěsta. „Pokud mě chcete vidět ve svatebních šatech, tak máte možnost. Navštívím svatební festival v Ostravě. Takže abyste věděli, já tento rok nevěsta budu,“ řekla s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám