Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) má po čtyřech letech nový kalendář. Název Fuck the Age vystřídal nový, Love your Age. "Ten původní je v překladu přece jen příliš hrubý," domnívá se Simona, která opět fotila s osvědčeným Lukášem Dvořákem, tentokrát ve svém druhém domově v Dominikánské republice.

"S nápadem jsem přišla já, fotili jsme čtrnáct dní v různých lokacích v Dominikáně, kde nejsou jen krásné pláže, dýchá to opravdovou divokou karibskou vůní a já tu náladu chtěla vnést i do těch fotek. Chtěli jsme udělat kalendář ženy, která je svobodná, nespoutaná a baví se životem," vysvětlovala.

Nudistické pláže sice při focení nevyužili, nicméně i tak je na snímcích Simona velmi odhalená. "Fotili jsme trošku ve stresu a vybírali jsme si hodiny, kdy tam nikdo nebyl. Buď velmi brzy ráno, nebo při západu slunce, kdy jsou Dominikánci zvyklí chodit na jídlo. A to jsme tam běhali s tím holým zadkem a tak," vyprávěla s tím, že k žádnému problému, například s místní policií, nedošlo. "Podívali se zdarma, teprve teď musejí platit," narazili jsme samozřejmě na placenou platformu Only Fans, kde nyní Simona své odhalené snímky vystavuje.

Protože mottem kalendáře je "miluj svůj věk", zajímalo nás, jak se Simona se svojí padesátkou srovnává. "Měla bych se svůj věk naučit milovat, právě proto je potřeba na sobě pracovat a vkládat do toho hodně energie a čas, aby měl člověk ten svůj věk rád. Dělala jsem ten kalendář, abych ženám ukázala, že mohou vypadat a cítit se dobře i v padesáti. Ale je to velký výstup z komfortní zóny a musíte zamakat daleko víc, než když je vám dvacet," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám